Formátum Print Nyomda Budapest

- A tökéletes minőségű nyomtatás alapja

Az igényes és tökéletes minőségű nyomtatás alapja a megfelelő nyomdai előkészítés. Természetesen nyomdakész anyagok nyomtatását is vállaljuk budapesti nyomdánkban, azonban ha a nyomdai előkészítést nem tudja cégen belül megoldani, mert nem foglalkoztat grafikust vagy tördelőt, ezt a munkafolyamatot is elvégezzük Ön helyett. A Formátum Print Nyomda Budapest területén kívül is elérhetővé teszi minőségi nyomdai szolgáltatásait. Ha budapesti nyomdánkat bízza meg a feladattal, biztos lehet benne, hogy a kész nyomtatott termék, magazin, prospektus vagy szórólap valódi, fizikai formájában éppen olyan lesz, amilyennek megálmodta.

Hogyan lehet olyan a nyomtatvány, amilyennek elképzelte?

Ami a számítógép monitorján jól mutat, nem biztos, hogy papíron is megállja majd a helyét. Nem mindegy, milyen a képek felbontása, formátuma; milyen grafikai programmal készültek, és az sem, milyen technikával és milyen minőséget nyújtó géppel történik a nyomtatás, hiszen a dokumentumot ehhez kell igazítani. A termék későbbi kötését, tűzését sem lehet figyelmen kívül hagyni. Szintén befolyásolja a végeredményt, hogy milyen technikával készül el a nyomtatvány. Ha nem fordít figyelmet az előkészítésre, előfordulhat, hogy a kész nyomtatvány színei nem megfelelőek, a sorok kezdete nem olvasható a ragasztás miatt, vagy a képek pixelesek. Szintén nem elhanyagolható, hogy helytakarékosan helyezzük-e el az egyes oldalakat az íven, hiszen ezzel rengeteg pénzt spórolhatunk meg. A Formátum Print Nyomda Budapest területén gyakorlott szakember gárdával és megfelelő technikai háttérrel igyekszik biztosítani, hogy valóban az elvárásoknak megfelelő nyomtatványok készüljenek.

Tökéletes minőség költséghatékonyan

Ha Ön nem ért a fentiekhez, és nincs is ideje és energiája ezzel foglalkozni, mindössze egy külsejében is vonzó nyomtatványt szeretne kézhez kapni, bízza a nyomdai előkészítést budapesti cégünkre! A nyomdakész anyagok nyomtatásán kívül vállaljuk szórólapja, reklámplakátja, újságja, céges levélpapírja, prospektusa profi előkészítését, hogy a nyomdagépből kikerülő anyag valóban olyan lehessen, amilyennek szerette volna. Ha tökéletes minőséget szeretne kapni költséghatékonyan, bízza a nyomdai előkészítést budapesti nyomdánkra!